نوشیدن روزی شش لیوان آب خنک نیم ساعت قبل و دو ساعت و نیم بعد از غذا، زرشک، کاهو، خیار ، میوه جات ، انار، سبزی جات، سوپجو، لیموترش تازه، استفاده از سالاد فصل قبل از غذا، روغن زیتون، حبوبات و غلات جوانه زده، بذرهای ملین، عسل به مقدار کم، غذاهای خام، انواع توت رنگی مثل توت قرمز، شاه توت، کدو خورشتی، نوشیدن دو تا سه لیوان آب زرشک که سریعا خون را به حالت طبیعی بر می گرداند،کم خوری، استفاده از غذاهای ساده کم کالری مانند سبزیجات بخارپز.
غذاهای مضر برای افراد دموی مزاج:
غذاهای سرخ شده ی چرب و پرحجم، شیرینی جات قنادی، پرخوری، ادویه جات تند، غذاهای شور، گوشت زیاد، کره و خامه، غذاهای نشاسته ای، نان گندم، آب یخ، دوغ، نوشابه، تخم مرغ، نوشیدن مایعات همراه با غذا یا بلافاصله بعد از غذا، خرما، رطب، توت سفید، کشمش، سس، رب گوجه فرنگی، ترشی جات، سرکه، سیر، چای، قهوه، نسکافه، ماست، بادمجان و غذاهای ساندویچی.